Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Μάθε τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι ήσασταν στην προηγούμενη Ζωή σας;


H Μετενσάρκωση, που κυριολεκτικά σημαίνει "να γεννηθείς με άλλη σάρκα", είναι ένα δόγμα ή μεταφυσική πίστη ότι κάποιο ουσιώδες τμήμα ενός ανθρώπου  επιβιώνει μετά τον  θάνατο για  να ξαναγεννηθεί σε ένα νέο σώμα. Αυτό το ουσιαστικό τμήμα αναφέρεται συχνά ως το πνεύμα ή ψυχή, "θεϊκή σπίθα", ή "εγώ". Σύμφωνα με ορισμένες θρησκείες, μια νέα προσωπικότητα θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια κάθε ζωής στον φυσικό κόσμο, αλλά ένα μέρος τής παραμένει σταθερό καθ όλες τις διαδοχικές ζωές.

Η πίστη στη μετενσάρκωση έχει αρχαίες ρίζες. Κατά την πλειοψηφία τους  όλες οι  ινδικές θρησκευτικές παραδόσεις, όπως είναι ο Ινδουισμός  και ο Ζαϊνισμός έχουν στην φιλοσοφία τους το δόγμα της μετενσάρκωσης . Την ιδέα αυτή την ακούσαμε επίσης  και  από κάποιους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Η Βουδιστική έννοια της Αναγέννησης αν και συχνά αναφέρεται ως μετενσάρκωση διαφέρει σημαντικά από το ινδουιστικές παραδόσεις και τη αντίληψης της νέας εποχής στο ότι δεν υπάρχει αμετάβλητη "ψυχή".


Δεν υποστηρίζουμε ότι μπορούμε να σας δώσουμε μια καθαρή εικόνα για το τι ήσασταν στην προηγούμενη Ζώη σας αλλά ίσως να μπορέσετε να αναγνωρίσετε κάτι από τον εαυτό σας  στα αποτελέσματα παρακάτω

Καντε κλικ και δειτε!

Δειτε την ιστορια μου!Μπορεις και εσυ!

Followers

Ελα κ εσυ στη παρεα μας με ενα like

All the copyrights belongs to:ToFovero.blogspot.com. Από το Blogger.